Mobil logo

Kalkon från EB Fågel = 100% kalkon

Köper du en kalkon från EB-fågel kan du vara helt säkert på att du bara betalar för kalkon.
Vi ser det som en självklarhet att inte spruta in eller ”marinera” som det ofta kallas socker/saltlösning i köttet.

Vi är stolta över vår fina produkt och vill inte att du som kund ska betala för att bära hem vatten.

Utöver vår egen gårdsbutik hittar du även hel kalkon från EB-fågel i livsmedelsbutiker runt om i Halland så som Hajen, Ica Supermarket i Tvååker, Ica Sandgatan i Falkenberg, Ica Skrea strand, Lilegårdens kött o chark, Stora coop Breared, Ica nära Träslövsläge och Saluhallen i Göteborg m.fl.

VÅRA PRODUKTER

Förutom hel kalkon i olika vikter har vi även styckdetaljer och förädlade produkter så som kalkonfilé, kalkonklubbor, kalkonvingar samt periodvis kalkonbröst kryddat/rökt och salami.

Under säsong saluför vi även gås. Denna delikatess går endast att få tag på en kort period på hösten så vill du vara säker på att få en, beställ i god tid!

Vi föder upp våra kalkoner från daggammal kyckling. Kalkonerna köps in från Adelåsens kalkongård.

Om vår kalkonuppfödning >

Sortimentet varier lite över säsongen men fryst hel kalkon har vi alltid hemma. Dock med risk för slutförsäljning inför storhelgerna.

Beställa gärna i god tid >

I vår lilla gårdsbutik Borrås Tvååker har vi förutom hel kalkon i olika vikter även styckdetaljer och förädlade produkter så som kalkonfilé, klubbor, salami och bratwurst.

Hitta till gårdsbutiken >

En helstekt kalkon har ofta förmågan att imponera, trots att det är i princip omöjligt att misslyckas! Följ vårt recept och du kommer garanterat få nöjda gäster!

Våra recept >